fbpx

Zainab – Amsterdam-Alkmaar

15 uur
Hoi, ik ben Zainab en ik ben derdejaarsstudente Gezondheid en Leven. Ik geef sinds 1,5 jaar bijles. Ik heb gekozen om bijles te geven omdat ik vaak merk dat leerlingen niet voldoende begeleiding krijgen op school. Met de bijles wil ik deze begeleiding bieden. Hiermee wil ik de leerlingen helpen met het begrijpen van het stof. Dit doe ik op een leuke en leerzame manier. De leerlingen krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en betere resultaten.

    Stella  8-11-2018

    “Mijn zoon is 11 jaar oud en heeft een hekel aan bijles. Hij heeft een les met Zainab gehad en vond het leuk!  Ze legt heel goed uit en flexibel. Ze is heel kalm en gebruikt onder andere spelletjes om het uit te leggen. Mijn zoon gaat door met Bijles. Top!”.

     

    Catia   8-11-2018

    “Ze denkt mee, bereidt zich goed voor op de lessen. Als ouder vind ik het fijn om afspraken en lessen overzichtelijk te hebben, en dat doet ze. Mijn kinderen vinden het prettig om bijlessen van Zainab te krijgen. Verder staat Zainab open voor feedback, is flexibel inzetbaar, betrokken en betrouwbaar.”