fbpx

Hoe het werkt?

Eenvoudig en snel jouw tutor vinden

Onze MISSIE

De reden dat we dit platform zijn begonnen is omdat we het niet eerlijk vinden dat sommige bijlesinstituten soms meer dan de helft van het geld van bijlesleraren inhouden zonder dat er doorgroeimogelijkheden zijn. Via dit platform kunnen bijlesleraren zelf bepalen wat hun tarief is en betalen ouders minder voor dezelfde bijles.

Voorbeeld

Als we een simpel voorbeeld nemen: Bijlesinstituut X vraagt  €25/uur voor een bijles aan de ouders. De bijlesgever “Jan” krijgt voor deze bijles €10/uur.

Jan meldt zich aan op BijlesFactory en heeft al 3 positieve recensies van ouders en leerlingen gekregen en kan daardoor €15/uur vragen.

Jan verdient meer en de ouders betalen minder voor dezelfde leraar!

Onze tutoren worden zorgvuldig geselecteerd op basis van inhoudelijke kennis, motivatie en didactische vaardigheden. De tutoren worden beoordeeld aan de hand van een review systeem waardoor direct gelezen kan worden wat de ervaring is van andere ouders en leerlingen met deze tutor. Op deze manier wordt de kwaliteit van onze tutoren gewaarborgd.

Wat tevreden ouders en leerlingen vinden

Onze Reviews

“Eindexamen Cijfer Wiskunde B 8.3”

Naoufal is een goede bijlesleraar, hij heeft geduld en kan goed meedenken bij het leren/oefenen. Hij is flexibel en betrouwbaar in het plannen van de lessen. De bijlessen zijn ook niet saai en het kan best wel gezellig zijn.
Door zijn hulp is mijn centraal examen cijfer wiskunde B een 8.3 geworden.

Peter

6 VWO
“Vriendelijke en geduldige tutor”

De meester kan erg goed uitleggen, hij is erg vriendelijk en legt de leerstof ook uit totdat je het goed snapt. De bijlessen hebben mij erg goed geholpen om betere resultaten te behalen. Ikzelf had geen goede leraar dit jaar en ik snapte het nauwelijks, maar met behulp van mijn bijlesmeester Naoufal, heb ik alsnog hoge cijfers gehaald.

Melda

3 HAVO
“Kneepjes van wiskunde geleerd”

Naoufal heeft mijn zoon, de kneepjes geleerd van wiskunde B. Hij wist precies uitteleggen, wat mijn zoon niet begreep. Ik kan iedereen Naoufal aanbevelen. Top docent.

Moeder van Bassim

5 HAVO