fbpx

Romaissa – Amsterdam

15 uur
Hey wat leuk dat je op mijn profiel hebt gedrukt! Mijn naam is Romaissa en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn 3e studiejaar van de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Vaak word ik gekenmerkt als behulpzaam met een positieve, maar toch kritische houding. Hiernaast ben ik pedagogisch didactisch, ontzettend geduldig en erg creatief, dit blijkt uit mijn eerdere ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het lesgeven. Vroeger heb ik nooit de kans gehad om bijles te krijgen voor de vakken die ik wat moeilijker vond. Graag wil ik deze mogelijkheid wel aan andere leerlingen bieden en hiermee een bijdrage leveren aan hun persoonlijke groei. Het is namelijk prachtig om te zien dat iemand door mijn hulp vooruitgang boekt!

  Assia – 4 HAVO  27-07-2019

  “ Vorig jaar had ik heel erg veel moeite met biologie en geschiedenis. Mijn moeder heeft toen aan Romaissa gevraagd of ze me wou helpen. Al snel bleek dat ik door haar hulp de basis eindelijk onder de knie kreeg. Ik vond het zo fijn dat ze zo geduldig was en alles goed uitlegde. Toen ik het snapte begon ik het eigenlijk leuker te vinden, terwijl ik biologie en geschiedenis eerst echt saai en ingewikkeld vond daarom stond ik voor beide vakken net geen onvoldoende. Nu ben ik door Romaissa haar hulp met bijna een hele punt omhoog gegaan voor beide vakken!”.

  Nassim  – 4 VMBO  31-07-2019

  “ Romaissa legt heel goed uit en vindt het geen probleem om soms dingen wel 10x uit te leggen. Ze vindt het altijd heel belangrijk dat ik me inzet en me best blijf doen. Ze geeft me altijd voorbeelden die het makkelijker voor mij maken. Door deze voorbeelden kan ik het veel beter voor me zien en herken ik deze dingen in de toets. Ik maak altijd de toets super goed als ik bijles van Romaissa heb gehad.”.

  Nadine 28-07-2019

  “ Mensen heb serieus nog nooit zo een goede bijles gekregen wauw. Ze is heel lief en geduldig. Snap je het niet na 10x ofzo heeft zij nog steeds geduld voor je en legt ze het nog 100x uit. Ben haar echt super dankbaar voor alle hulp én geduldigheid. Als je echt iemand zoekt die en geduldig is en de lesstof beheerst dan is zij het wel.”.