fbpx

Eva – Amsterdam

25 uur
Hey! Ik ben Eva en ik ben 20 jaar oud. Ik ben cum laude afgestudeerd van het gymnasium en zit op dit moment in mijn tweede jaar van de studies Rechtsgeleerdheid en Economics & Business Economics. De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier bijles gegeven in allerlei vakken van de middelbare school en van de universiteit. Het begrip maar vooral het plezier van het vak overbrengen aan de leerling is ten allen tijde het doel van de bijles. De kennis wordt op een didactische, enthousiaste en begripvolle manier overgebracht in de bijles. Ik kijk er dan ook naar uit om dit ook bij jou te doen!


  Leena – 2 VWO 
  03-08-2019

  “Toen ik in 2 vwo kwam merkte ik al gauw dat ik moeite had met exacte vakken. Gelukkig nam m’n vader contact op met Eva. Eva is altijd erg gemotiveerd en enthousiast als ze me bijles geeft. Dit zorgt ervoor dat ik ook gemotiveerd wordt, en het oefenen leuker ga vinden. Eva is ook erg geduldig, waardoor ik geen druk opgevoerd krijg. Sinds ik bijles van Eva heb scoor ik hoger op toetsen!”

  Luna Thijsen – 5 VWO 03-08-2019

  “Vorig jaar was ik helemaal niet gemotiveerd voor school en had ik ook hele matige cijfers. Ik had de hoop al een beetje opgegeven, ik was er van overtuigd dat ik zou gaan zakken. Maar mijn moeder was vastberaden dat ik het zou gaan halen en toen had ze Eva ingeschakeld. Ik heb Eva gehad voor scheikunde en wiskunde B en met beide heb ik meer progressie geboekt dan ik ooit zou kunnen hebben verwacht. Ook heeft Eva me niet alleen geholpen met de stof van school, maar ook met me over te halen dat ik niet zo dom ben als ik dacht. Ze laat me inzien en zegt ook tegen me dat ik slim ben en het gewoon kan halen. En raad eens, ik ben over gegaan en ik heb dat aan niemand anders te danken dan Eva en mijn moeder. Daar ben ik haar dan ook heel dankbaar voor. We hadden ook altijd tussendoor een pauze van een half uurtje, waar we gewoon gingen praten over het leven, daar kijk ik altijd het meeste naar uit. Kortom dus een goeie bijles docent, die ervoor heeft gezorgd dat ik mijn voor examenjaar heb gehaald. Maar bovenal heel gezellig en lief en je kan overal met haar over praten. Als ik 10 sterren zou kunnen geven had ik het gedaan, maar 5 sterren is het hoogst, dus die krijgt ze zeker van mij!”

  Eliza Ruhé – 6 VWO 06-08-2019

  “Eva heeft mij wiskunde bijles gegeven toen we eindexamen deden. Eva geeft echt hele goede bijles. Ik zag door haar veel beter hoe ik een som moet oplossen en waar ik mee moest beginnen. Mede door eva’s hulp heb ik wiskunde afgesloten met een dikke 7.”

  M. van Tiggelaar  07-08-2019

  “Ik zocht tijdens het voorbereiden voor mijn staatsexamen natuurkunde naar een huiswerkbegeleider en vond Eva. Zij heeft mij enorm geholpen omdat ik veel van de stof nooit had gehad en zij mij elk onderwerp op tempo kon laten begrijpen en beheersen. Eva beheersde elk onderwerp zonder hiervoor in te hoeven lezen, dit was fijn aangezien ik het gevoel had dat ik alles kon vragen! Eva heeft mij ook geholpen door samengevat boekjes aan mij te lenen en vragen via WhatsApp te beantwoorden. Hierdoor heb ik mijn examens gehaald met een 7,7 en kan ik verder studeren!”