fbpx

Veerle – Amsterdam

15 uur
Mijn naam is Veerle Wiegant. Ik heb de bachelor Aardwetenschappen gedaan en ben daarvoor afgestudeerd. Ik geef graag bijles omdat ik leerlingen wil helpen met hun huiswerk en ze graag nog extra tips geef om dit huiswerk in de toekomst zelfstandig beter aan te pakken. Daarnaast wil ik ze inhoudelijk extra aandacht geven, die ze misschien niet genoeg krijgen op school. Ik heb al zo'n 3 jaar ervaring met fysiek bijles geven aan leerlingen met verschillende niveaus en leeftijden. Dit doe ik in verschillende vakken. Het geeft mij veel voldoening als ik merk dat de leerlingen echt betere resultaten behalen dankzij mijn hulp.

  Lia Noordman   14-9-2018

  “Veerle heeft vorig jaar onze dochter van 9 jaar bijles gegeven in rekenen niveau groep 6.
  Wij waren meer dan te spreken over Veerle.

  Ze kon zich goed inleven in de lesstof van groep 6 en kon Rianne ook op haar eigen niveau goed uitleg geven over deze lesstof. Daarbij was ze met evt verschuiven van de bijles qua datum ook altijd zeer flexibel.

  Wij raden Veerle zeker aan !”


  Merdan
  Yagmur  17-9-2018

  “Mijn dochter heeft veel moeite gehad met scheikunde en een goede bijles docent vinden was heel moeilijk. Toen hadden we Veerle gevonden. Mijn dochter begreep alles en vond dat Veerle super goed kon uitleggen.

  “We hebben veel gehad aan Veerle!”


  Sheila Bosma-Schenk
   25-9-2018

  “Veerle heeft mijn dochter Christa bijles in wiskunde gegeven vorig schooljaar vanaf half april t/m einde schooljaar. Christa zat toen in 3 mavo en heeft nogal moeite met wiskunde/rekenen.
  Veerle heeft haar dus geholpen via studentsplus.

  Veerle is een rustig persoon en Christa voelde zich op haar gemak bij haar. Ze kon de stof goed uitleggen en had veel geduld, wat belangrijk is voor mijn dochter.

  Het doel was om wiskunde met een voldoende op het eindrapport af te sluiten en dat is gelukt.
  We kunnen haar zeker aan raden.”