fbpx

Jasmina – Amsterdam

15 uur
Hallo, ik ben Jasmina Elsayed. Ik heb de bachelor Farmaceutische Wetenschappen afgerond en ben met de master Drug Discovery and Safety begonnen, beide studies richten zich op het vinden van nieuwe medicijnen door een combinatie van scheikunde, biologie en medische wetenschappen. Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om leerlingen met hun huiswerk te helpen. Ik merk dat leerlingen soms extra hulp missen. Door leerlingen persoonlijke aandacht en begeleiding te geven denk ik dat een leerling het meeste uit zichzelf kan halen. Ik heb ruim 2 jaar ervaring in bijles geven aan scholieren van verschillende leeftijden en niveaus. Ik geef in verschillende vakken bijles en ik vind het leuk om te zien dat leerlingen vooruit gaan door de extra ondersteuning die ik bied.

  Femke (6 VWO)  10-10-2018

  “Scheikunde was altijd een lastig vak voor me en op school was er geen tijd om extra uit te leggen. Dus toen hebben mijn ouders en ik bijles geregeld en al heel snel kwamen we bij Jasmina. Met een paar uurtjes in de week bijles van Jasmina werd veel van de basis eindelijk duidelijk en bouwden we samen daarop verder. Jasmina legt duidelijk en kalm uit en geeft je tijd om zelf na te denken. Ze daagt je elke week weer uit met goede opdrachten en bespreekt deze goed na afloop. Ik ben minstens met een hele punt gestegen voor mijn moeilijkste vak!”.

  Mandy (5 HAVO)  13-10-2018

  “Ik heb langere tijd moeite gehad met biologie en op school legde de docenten het niet altijd goed uit. Mijn ouders zijn toen op zoek gegaan naar een bijlesgever en zo kwamen wij bij Jasmina. Jasmina kan goed en duidelijk uitleggen! Verder was ze erg flexibel in het plannen van een bijles, zo kon ik het goed combineren met andere dingen (school, hobby’s, etc.). Ik zou haar zeker aanraden! ”

   

  Leave a reply