fbpx

Barrie – Amsterdam

20 uur
Even voorstellen, mijn naam is Barrie de Groot en ik ben 27 jaar oud. Ik ben ruim vier jaar werkzaam als docent geschiedenis op het IJburg College te Amsterdam. Ik vind het belangrijk om leerlingen historisch bewustzijn te laten ontwikkelen om meer oog te krijgen voor allerlei hogere doelen waar het geschiedenisonderwijs voor staat. Geschiedenis leert ons het heden verklaren, inzicht te geven in het menselijk bestaan en historische analogieën te trekken. Naast het docentschap geef ik al een aantal jaar bijles aan middelbare scholieren aan huis. Ik heb veel ervaring met persoonlijke begeleiding van leerlingen van verschillende niveaus, achtergronden en leeftijden. Ik ben geduldig, kritisch en heb vele werkvormen in huis om dit prachtige vak inzichtelijk te maken.

  Naftali   2017

  “Barrie is geduldig en kan goed uitleggen. Barrie heeft verschillende manieren om de stof inzichtelijk te maken en hij overhoort mij tot ik het weet

  Sterre  2017

  “Barrie weet heel veel van geschiedenis. Hij kan het altijd op een leuke, enthousiaste manier uitleggen waardoor ik het beter kan onthouden. Barrie gebruikt ook altijd veel voorbeelden, deze probeer ik te gebruiken bij de toetsen en dit werkt.”

   Marjolien  2017

  “Ik vond geschiedenis altijd erg saai. Barrie weet het altijd zijn eigen manier uit te leggen waardoor ik het veel beter snap dan voorheen. Mijn cijfers zijn omhoog gegaan door de bijlessen van Barrie”